نتیجه جستجوی ( صفحه پیدا شد)

درمان نوروفیدبک و روش های آن

درمان نوروفیدبک و روش های آن

اسفند-22-1400


ارائه درمان نوروفیدبک(Neurofeedback)

نوروفیدبک، نوعی دستگاه است که به طور خلاصه بیوفیدبکیست که اندازه گیری امواج مغزی، ارائه سیگنال بازخورد، و کنترل عملکرد مغز را به صورت صوتی و یا تصویری به اپراتور دستگاه نشان می دهد.

 

درمان با نوروفیدبک چگونه انجام می گیرد؟

بر خلاف باور عمومی، الکترود های نوروفیدبک، کاملا بی خطر و بدون درد است. این الکترودها(EEG)به روی سر، پیشانی، گیجگاهی، مرکزی و پس سری قرار گرفته و بدون ورود به پوست، و تنها به وسیله امواج الکتریسیته کار می کند.

درمان اختلال کم توجهی–پیش فعالی–افسردگی–صرع–بی خوابی–اعتیاد به مواد مخدر–اسکیزوفرنی–اختلالات یادگیری–نارساخوانی و دیسکلاکلیا–طیف اوتیسمو ...

برای گرفتن مشاوره تخصصی به مرکز مشاوره در کرج مراجعه کنید.

 

بیشتر بخوانید

مرکز مشاوره تحصیلی در کرج

 

درمان نوروفیدبک در کرج

جهت دریافت راهنمایی و یا ثبت درخواست مشاوره، با ما در تماس باشید

تماس با ما درخواست نوبت دهی مشاوره

 

روش های درمان نوروفیدبک چگونه است؟

تحقیق های انجام گرفته نشان می دهد که نوروفیدبک را می توان از 5 یا 6 سالگی استفاده کرد. ضمنا این را هم می توان اضافه کرد که بهترین سن برای استفاده از نوروفیدبک، به خصوص برای درمان ADHD و اختلالات یادگیری (اختلالات دوران کودکی)، سن دبستان (7 الی 12 سال) می باشد. تا به امروز هیچگونه عارضه جانبی شناخته شده و ماندگاری گزارش نشده است. البته در موارد نادر نیز، ممکن است در جلسه اول یا دوم سر درد و سر گیجه وجود داشته باشد.

 

بیشتر بخوانید

بهترین روانشناس کودک در کرج

 

تقریباً هیچ بیماری را نمی توان قاطعانه درمان کرد. ما می دانیم که نتیجه صحیح درمان به شرایط مختلفی بستگی دارد، از جمله: نوع و شدت بیماری، زمان درمان، میزان همکاری فرد و خانواده اش با تیم درمانی، رعایت تمام نکات مربوط به درمان توسط فرد و درمانگر که در این مورد شخص روانپزشک می باشد. در مورد درمان نوروفیدبک نیز همین امر وجود دارد. انگیزه برای پیگیری درمان و حضور منظم در جلسات و توانایی درمانگر در استفاده از دستورالعمل های درمانی مناسب از عوامل اصلی تأثیرگذار در نتیجه این روش است.

 

اگر بخواهیم به صورت ساده درمان نوروفیدبک را توضیح دهیم نوروفیدبک نوعی آموزش ویادگیری است و مانند هر یادگیریه دیگری تفاوت های فردی در آن نقش دارد. برخی سریعتر یاد می گیرند و برخی دیگر دیرتر. علاوه بر تفاوتهای فردی، شدت مشکلات مشاهده شده در QEEG (روشی برای ثبت دقیق پراکندگی و آرایش امواج مغزی قبل از شروع نوروفیدبک) نیز ممکن است نشان دهنده تعداد جلسات احتمالی باشد.

 

بنابراین تعیین تعداد دقیق جلسات امکان پذیر نیست اما معمولاً و حدودا تعداد جلسات بین 35 تا 40 جلسه است. مدت زمان هر جلسه حدود 30 تا 45 دقیقه است و در این مدت می توان از دستورالعمل های مختلف درمانی استفاده کرد. نوروفیدبک می تواند در شرایط مختلفی استفاده شود، از افزایش تمرکز دانش آموز در طول تمرین تا کاهش علائم افسردگی یا استرس و سردردهای میگرنی.

 

در ادامه مطالب نیز شما میتوانید بخوانید که چه اختلالاتی با نوروفیدبک قابل درمان می باشد و از اینرو میتوانید مطالب بیشتر را در نوروفیدبک و بیوفیدبک چیست مشاهده کنید.

نظرات کاربران

فرم ارسال نظر

پاسخ دادن به :

امتیار خود را ثبت کنید

در فرم پر شده خطاهایی وجود دارد. لطفا آنها را بررسی کنید.
اعتبارسنجی فرم موفق بود!
نظرات کاربران

سلطان پور

با تشکر از مقاله های خوبتون

بازگشت به بالا